Het is nu een halfjaar geleden dat ik een behandeling van 40 sessies bij Antonius Hypercare in Sneek heb gehad in de hoop mijn post covid klachten (vermoeidheid, tintelingen, hartkloppingen, druk op m’n borst, brainfog, concentratieproblemen, hoofdpijn) te verminderen. Deze hoop werd al snel waarheid. Ik ben er nog niet 100%, maar mijn leven heeft weer waarde. Van amper mezelf kunnen verzorgen op een dag (douchen, koken, boodschappen doen etc), doe ik dit nu zonder enige problemen. Daarnaast werk ik weer een paar uur per dag (en bouw dit rustig op), zonder dat dit leidt tot invaliderende hoofdpijn, tintelingen en extreme vermoeidheid. Ik voer weer geprekken zonder om de haverklap mijn zin kwijt te raken en ook mijn algehele concentratie is sterk vooruit gegaan. Op ‘slechte’ dagen heb ik nog steeds last van tintelingen, kan de hoofdpijn weer opkomen en brainfog ontstaan. Echter merk ik dat als ik leef in rust, regelmaat, en m’n energie grenzen weet te bewaken de slechte dagen hoogstens een paar in de maand zijn. Ik kan weer zonder problemen een dagje winkelen en zelfs naar een concert! Ook wandel ik zonder problemen uren door het bos met een vriendin. Het idee dat dit een tijd geleden maar een kwartier vol te houden was voelt bizar. Jullie hebben mij m’n leven terug gegeven. Hij is absoluut anders, nog steeds wat minder energiek dan hij was, maar dat maakt ‘m niet minder mooi :).