Mijn  naam is Silvia van der Kuil eigenaresse van Fysio-Fit Wieringerwaard. Naast andere specialiteiten binnen onze praktijk ben ik gespecialiseerd oncologie,- en oedeemfysiotherapeut.

Inmiddels weten door diverse verwijzers, zoals onder andere huisartsen en oncologen, veel  patiënten die een behandeling ondergaan om de kanker te bestrijden ons te vinden.

In onze praktijk ontvangen we veel patiënten die bestraling hebben ondergaan. Door de bestraling ontstaat er veel schade die we binnen onze praktijk goed kunnen behandelen. Denk hierbij aan de behandeling van littekenweefsel, bewegingsbeperking en oedeem (vochtophoping). De klachten kunnen o.a. in de borst, buik, benen en gezicht ontstaan.

Door een bijeenkomst in het AMC ben ik attent gemaakt op het toepassen van hyperbare zuurstof. Hierbij is het contact tot stand gekomen tussen Fysio-Fit Wieringerwaard en Antonius Hypercare te  Sneek.  Hierdoor wordt de ingezette behandeling veel effectiever. De patiënten ondervinden een vermindering van het littekenweefsel, kunnen veelal beter bewegen en ook kan het oedeem afnemen. De patiënten van die wij onder behandeling hebben en die de behandeling met hyperbare zuurstof hebben ondergaan, hebben veel baat gehad en de kwaliteit van leven is beduidend verbeterd.

fysiofitwieringerwaard.nl

Fysio-Fit-Wieringerwaard