Antonius Hypercare organiseert in samenwerking met Diabetes Vereniging Nederland dinsdagavond 8 oktober 2019 een informatiebijeenkomst over hyperbare geneeskunde.

In samenwerking met Diabetes Vereniging Nederland vindt op dinsdagavond 8 oktober een informatiebijeenkomst hyperbare zuurstoftherapie plaats.
Een informatieve bijeenkomst waarin u meer te weten komt over het effect van hyperbare zuurstoftherapie op het genezen van complexe wonden, bijvoorbeeld diabetische voetwonden.
Tijdens deze avond wordt er een presentatie gegeven en bent u in de gelegenheid om vragen te stellen over de werking van hyperbare zuurstoftherapie.
Voorbeelden uit de praktijk worden ook vertoond.
De therapie is wetenschappelijk bewezen en wordt vergoed vanuit het basispakket.
De avond wordt afgesloten met een rondleiding en een uitleg over de werking van de hyperbare kamer. Ook mag u in de kamer plaatsnemen.

Wij ontvangen u graag vanaf 19.00 uur met o.a. koffie, thee en om 19.30 uur starten wij dan met een presentatie gegeven door onze medewerker René Groot. Wij proberen rond 21.30 uur af te ronden.

De avond wordt gehouden bij Antonius Hypercare, Bolswarderbaan 1, 8601ZK Sneek.
Het gebouw staat op de personeelsparkeerplaats bij het Antonius Ziekenhuis.
Voordat u het terrein op rijdt, neemt u de rechter slagboom. Als u even rechtdoor rijdt, ziet u het zandkleurige gebouw links.
Parkeren is gratis.

Wij hopen u dinsdag 8 oktober te mogen begroeten!

Wilt u ons laten weten of u komt?
Dan graag via de mail: info@hypercare.nl of telefonisch: 0515-488077.